Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΕΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ κ. ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το 1996 κατά τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης ο σημερινός θεολογικός σύμβουλος της <<συνόδου>> του <<αρχ/που>> κ. Στεφάνου είχε σημειώσει μεταξύ άλλων εις τον λόγον του:

   << Από σήμερον το κτίσμα αυτό έγινε και είναι ιατρείο παθών, δαιμόνων φυγαδευτήριον, καταφυγή ασθενών αλλά και ορμητήριο Ορθοδοξίας και κακοδοξίας έλεγχος.>>

Σας πληροφορούμε και σας διαβεβαιώνουμε κ. Κάτσουρα πως τα λόγια σας δεν έπαψαν ουδέποτε να Ισχύουν για τον συγκεκριμένο Ιερό Ναό, αλλά και για τους υπολοίπους της Ιεράς Μητροπόλεως Γ.Ο.Χ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Και το ότι εσείς σήμερα πολεμάτε όλους τους Ορθοδόξους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως, αυτό έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα παραπάνω λόγια σας και δη αυτό που ως τελευταίο αναφέρατε. Πως ο Ναός της Αγίας Αικατερίνης στο Κορωπί είναι <<Κακοδοξίας έλεγχος>>. Γι' αυτό και από το Κορωπί εξέρχονται πλείστοι όσοι έλεγχοι κατά της <<συνόδου>> σας. Διότι ως Καθαρό και Γνήσιο Κέντρο Ελέγχου Ορθοδοξίας, αυτό πρέπει να ελέγχει τα κακόδοξα φρονήματα της <<συνόδου>> σας.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου