Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ


 Ο Ιερός Ναός επ' ονόματι της γλυκιάς μας μητέρας της Παναγίας, της Παναγίας εκείνης που υποδείκνυε την ελευθερία μας, δηλαδή της Ελευθερώτριας, χάλαγε την θεά των Μουσουλμάνων και γι' αυτό η κυβέρνηση είπε να δώσει μία αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά τους γκρεμίζοντας την. 

 Μετά και από αυτήν την κίνηση πλέον το μόνο σίγουρο είναι πως στην Ελλάδα μας σημασία δεν έχει τι θέλουμε εμείς οι Έλληνες αλλά το τι θέλουν οι άλλοι, Μουσουλμάνοι, Καθολικοί κ.α. Δυστυχώς η σημερινή Κυβέρνηση, με το πρόσχημα της βοήθειας - αλληλεγγύης, άνοιξε τις πόρτες και επέτρεψε να εισέλθουν εις την χώρα μας όλες οι φυλές του Ισραήλ, όχι για να βοηθηθούν αλλά για να γίνει το ξεπούλημα και η προδοσία ακόμα πιο εύκολη. Γι' αυτό και το γκρέμισμα των Ναών της Θρησκείας μας έφτασε να μοιάζει σαν κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Κι εδώ ακριβώς είναι που αναρωτιέται κανείς. Αν άραγε εμείς οι Έλληνες πηγαίναμε για τον ίδιο σκοπό, δηλαδή από ανάγκη,  στην Ιταλία, στη Γερμανία, στη Τουρκία ή όπου αλλού, οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών θα επέτρεπαν να κατεδαφιστούν οι ναοί τους προκειμένου εμείς να ανεγείρουμε δικούς μας Ορθοδόξους Ναούς; 

 Αυτές δυστυχώς είναι εικόνες από μία Ματωμένη και Ποδοπατημένη Ελλάδα. Μήτε θρησκεία υπολογίζεται πλέον, μήτε οι αγώνες που από τους ήρωες μας δόθηκαν ώστε εμείς σήμερα να είμαστε ελεύθεροι. Πλήρη υποταγή!!! 


 Κι ακουμπώντας επάνω στα ερείπια αυτής της πάλαι ποτέ ανορθωμένης Ελλάδος μας, αναρωτιόμαστε. Την στιγμή που πρώην Ορθόδοξοι εν χριστώ αδελφοί μας, οι ''Στεφανίτες'', νωρίτερα είχαν προχωρήσει και αυτοί εις την κατεδάφιση του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Άνω Πεύκης, και εις την εκποίηση του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σεληνίων Σαλαμίνος, τότε οι αμιγώς κακόδοξοι τι περιμένουμε να κάνουν;     

 Άραγε όμως πόσοι Χριστιανοί διαμαρτυρήθηκαν γι' αυτό το κακό;; Πρέπει και αυτό να το κοιτάξουμε!!!

 Υ.Γ. : Το Blog είναι αυστηρά θρησκευτικού περιεχομένου. Ο λόγος που σχολιάζουμε το συμβάν αυτό, είναι διότι πρόκειται περί της κατεδαφίσεως Ορθοδόξου Ναού, κίνηση που υπάγεται εις την καταπάτηση των Θρησκευτικών πεποιθήσεων του έθνους μας. 
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου