Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ. ΓΑΛΑΚΤΙΩΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ''ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ'' ΤΟΥ ΣΕΒ/ΤΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ!!!



   Όπως θα φανεί και από τις φωτογραφίες που στη συνέχεια θα παραθέσουμε, ο Σεβ/τος Μητροπολίτης Περιστερίου και Νεαπόλεως κ. Γαλακτίων ΟΥΔΕΠΟΤΕ συμφώνησε με την <<Συνοδο>> εις την οποία ανήκει δια την δήθεν <<καθαίρεση>> του Σεβ/του κ. Κηρύκου. Κι αυτό φαίνεται από δύο σημεία. Πρώτα από την επιστολή την οποία είχε στείλει στις 15 - 09 - 2007 εις τον <<Αρχιεπίσκοπο>> και Πρόεδρο της Συνόδου του κ. Νικόλαο, εις την οποία λέγει πολύ χαρακτηριστικά: << Σας απάντησα ότι δεν υπογράφω τα θέματα τα οποία ήταν: 1) η χειροθεσία, 2) η καθαίρεση του Κηρύκου, 3) η καθαίρεση Ιερέως Κυπρίων>>. Έπειτα από το ίδιο το έντυπο της <<καθαιρετικής αποφάσεως>> εις το οποίον ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ μεταξύ των υπολοίπων ονομάτων που παρατίθενται πως την υπέγραψαν. Εις την συνέχεια θα παρουσιάσουμε τα εν λόγω φωτογραφικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.
   
   Για την καλύτερη κατανόηση της τελευταίας φωτογραφίας η οποία είναι η δήθεν <<καθαιρετική απόφαση>> του Σεβ/του κ. Κηρύκου, αναφέρουμε δύο τινά. α) Εις την πρώτη σελίδα της αποφάσεως αναγράφεται το όνομα του Σεβ/του Γαλακτίωνος, ενώ στην τελευταία δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ. Τούτο έχει δύο λογικές έννοιες. Ή πως ο Σεβ/τος Γλακατίων ήταν όντως παρόν στην εν λόγω <,συνεδρίαση>> και απλά διαφώνησε να υπογράψει, ζητώντας μέχρι και να μην συμπεριληφθεί το όνομά του μεταξύ των υπολοίπων, ή πως δεν ήταν παρόν και το όνομά του δηλώθηκε στην πρώτη σελίδα σκόπιμα, ώστε να υπάρξει η πλάνη του κόσμου και δια να φανεί η δήθεν απαρτία. Και β)  Αυτή η απόφαση Εκκλησιαστικά θεωρείται ως ΑΚΥΡΗ και ως ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ διότι όπως πολύ ξεκάθαρα φαίνεται ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ υπογραφή κάτω από τα ονόματα όσων δηλώνουν πως την <<υπογράφουν>>.

   Οι πρώτες τρεις φωτογραφίες είναι από την ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ επιστολή του Σεβ/του κ. Γλακατίωνος προς τον <<Αρχιεπίσκοπο>> κ. Νικόλαο, οι τελευταίες δύο είναι από την ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ <<καθαιρετική απόφαση>. εις βάρος του Σεβ/του κ. Κηρύκου.

   


ΙΔΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:






<< Σας απάντησα ότι δεν υπογράφω τα θέματα τα οποία ήταν: 1) η χειροθεσία, 2) η καθαίρεση του Κηρύκου, 3) η καθαίρεση Ιερέως Κυπρίων>>



Η πρώτη σελίδα της <<αποφάσεως>> εις την οποία αναφέρεται το όνομα του Σεβ/του κ. Γαλακτίωνος.




Η τελευταία σελίδα της <<αποφάσεως>> εις την οποία δεν αναγράφεται το όνομα του Σεβ/του Γαλακτίωνος και παρατίθενται τα ονόματα ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου