Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΙΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΟΜΟΛΟΓΗΤΟΥ ΙΕΡΟΜ/ΧΟΥ π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ




 Με ιδιαίτερη συγκίνηση τελέσθηκε στην νήσο Λευκάδα, το Σάββατο 28 Ιουνίου 2020 εκ.ημ. το τετραετές ιερό μνημόσυνο του αειμνήστου Ιερομ/χου π. Θεοδώρου (Κατά κόσμον Πρωτ/τέρου π. Θωμά Κοντογιάννη), Ομολογητού κληρικού, πνευματικού πατρός, διατελέσαντος επί σειρά ετών εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Κάτω Ηλιουπόλεως Αθηνών (εκ του οποίου εκδιώχθηκε κακήν κακώς από τον δήθεν ''Αρχιεπ/πον'' πρώην Πειραιώς κ. Νικόλαον), ως και του Ιερού Ναού Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαζαράτων Λευκάδος. 

 Στην θεία λειτουργία και το μνημόσυνο συμμετείχαν αρκετοί πιστοί από την Λευκάδα, την Αθήνα αλλά και διάφορες άλλες περιοχές της Ελλάδος. Την θεία λειτουργία και το μνημόσυνο ετέλεσε ο κατά σάρκα υιός του μεταστάντος, Σεβ/τος Μητροπολίτης Μεσογαίας, Λαυρεωτικής και Αχαρνών κ. Κήρυκος, ο και Τοποτηρητής της Νήσου Λευκάδος. 

  Αμέσως μετά την τέλεση του ιερού μνημοσύνου, εις τον αύλειον χώρον του ωραιοτάτου ιερού Ναού, ακολούθησε πλούσιο πρωϊνό κέρασμα εις τους παρευρισκομένους πιστούς, υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του Ομολογητού Ιερομ/χου π. Θεοδώρου. 

 Εις την συνέχεια ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από την θεία λειτουργία και το μνημόσυνο. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου